Önkéntes szemétszedés és tábortűz

2023.05.01 09:41

Kedves Lukanényei lakosok!
Május 6.-án szombaton reggel 9 órakkor Önkéntes szemétszedés és tábortűz 2023 községünkben a Nenince - Lukanénye önkormányzata, LUISZ - Lukanényei Ifjúsági Szervezet, lukanényei vadászok PSV közössége, A lukanényei alapiskola mellett működő Vadászat és természetkedvelő szakkör gyermek csoportja szervezésével
Szeretettel várunk mindenkit, fiatalt, időset egyaránt, aki csak tud jöjjön el. Este 18 órától pedig várunk mindenkit közösnyársalás, sütögetés, szórakozással a lukanényei szabadtéri színpad mellett a régi focipályán
A önkéntes szemétszedésen frissítőt biztosítunk.
Több csoportra lesznek szétosztva az önkéntesek.
A program amellett, hogy hozzájárul közvetlen környezetünk közös megszépítéséhez, támogatja a gyermekek és fiatalok környezeti nevelését, közelebb viszi őket a keletkezett hulladékkal történő felelős bánásmódhoz.
Ezért is hívjuk és kérjük Önöket, hogy csatlakozzanak a környezetvédelmi szemétszedési akciónkhoz ami egyben kiválló közosségformáló és ezzel együtt népszerűsíti az önkéntességet.
Az üzenete, hogy az emberek odafigyeljenek a környezet tisztaságára.
A részvételt előre is köszönjuk.
A találkozó a kultúrház előtt lesz.
A nap végén a PSV vadászközösség szeretettel vár minden résztvevőt egy tányér ingyenes vadgulyásra és egy korsó sörre a sátrunknál.
Az esti tábortűzön biztosítunk sütni való ínyencségeket, üdítőket, a mulatni vágyóknak DJ Koki szolgáltatja a zenét.
A tábortűz begyújtása: 18:00
SKUTYGERA koncert 20:00-21:00
Takarót, kispárnát hozzanak magukkal a tábortűz köré kupordni vágyók
Rossz időjárás esetében az esemény más időpontra kerül, erről időben értesítünk minden érdeklődőt.