MKP Anyáknapjára

2015.05.03 09:49

A Magyar Közösség Pártja  Lukanénye – i  szervezetének anyák napi köszöntője

 

Mély tisztelettel és nagy szeretettel köszöntjük az életadó  édesanyákat és   nagymamákat!  Édesanyánk az a személy, akivel először kapcsolatba kerülünk születésünkkor, és akivel ez a láthatatlan kötelék meg is marad egész életünkben. Ő az, akihez örömünkkel, bánatunkkal egyaránt fordulhatunk. Ő az egyetlen, aki mindig feltétel nélkül szeret egész életünkben, aki számára mindig a gyermekei a legfontosabbak, akárhány évesek legyenek is. Ő az a személy, aki összetartotta és összetartja ma is a családot, akinek jelenléte, gondoskodása életünk része, aki meghallgat, aggódik miattunk, aki őszintén örül sikereinknek, aki minden megbocsát, és akihez mindig visszatérhetünk.

Anyák napján illik legalább pár szál virággal a kezünkben odaállnunk anyánk elé, megölelni, és egy szép verssel, vagy  pár szívből jövő szóval felköszönteni, és kérni a jó Istent, hogy százszor, ezerszer  áldja meg édes jó anyánkat!

Mert adhat Isten néked kincset, gazdagságot. Rubintokat, és gyémántot, márvány palotát. Adhat pénzt, ragyoghat rajtad drága ékszer. Csak egyet nem adhat kétszer: Édes jó anyát.“